13.12.2023

Ezanı Güzel Okuma ve Hutbe Yarışması

Yarışmaların 2. Günü
12.12.2023 tarihinde, İstanbul Anadolu Dinî İhtisas Merkezi bünyesinde eğitim gören Aday Din Görevlileri arasında, Ezanı Güzel Okuma ve Hutbe  yarışmaları yapıldı. Maltepe müftülüğüne bağlı Fidanlık Camii'nde düzenlenen yarışmada, daha önce elemelerden geçerek finale kalmaya hak kazanan Aday Din Görevlileri, eğitim görevlisi hocalarımızdan oluşan komisyon huzurunda ter döktüler. Birbirinden güzel ezanların okunduğu ve anlam dolu hutbelerin irâd edildiği yarışmada, derece farkı gözetilmeksizin tüm katılımcılara hediye takdimi yapıldı. Yarışma; İstanbul Anadolu Dinî İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Murat Osmanoğlu hocamızın hediye takdimi ve Aday Din Görevlilerine yönelik teşekkür ve temenni konuşmaları ile son buldu.